Akoestisch

 

Fluffo produceert 3D wandpaneel uit polyurethaan foam voor een decoratieve afwerking op wand of plafond. De muren die ons omringen zijn een integraal onderdeel van ons leven. 
Maar moeten muren altijd koud, hard en onvriendelijk zijn? Met fluffo panelen lijken gewone muur dichter en warmer, het is zacht. U zult het niet kunnen weerstaan,
u zult het willen blijven aanraken.Struktuur en Design De wandpanelen zijn bedekt met de Fluffo struktuur dat aanvoelt als fluweel en hebben het design van zorgvuldig ontworpen, kleurrijke vormen.
Wanneer naast elkaar aangebracht vormen zij originele patronen en de naden zijn onderdeel van een integraal gedeelte van het design.
Met dank aan de Fluffo structuur zijn de wandpanelen uitstekende geluidsabsorbers. Nu kunt u genieten van een gezellig stiller interieur.
De fluffo panelen zijn geluidsabsorberend, thermisch isolerend, UV bestendig, antistatisch, decoratief, lichtgewicht en leverbaar in 19 design in 42 trendy kleuren.
De panelen kunnen afzonderlijk worden toegepast, of in de vorm van decoratieve elementen, of een gehele wand met een driedimensionale structuur.
Fluffo panelen kunnen alleen binnen worden toegepast.

 
 
 

Wilt u meer weten over dit product, kijk dan hier voor meer informatie : KLIK HIER

Helaas! Er zijn geen producten met deze filter combinatie. Pas uw filters aan of klik hier om alles in te laden uit deze categorie.
NEW