Beton / Betonlook

 • Wandpaneel vervaardigd uit beton voor een decoratieve afwerking op wanden. Concrete Naturel heeft een gladde uitstraling met hier en daar kleine luchtbellen. Tegenwoordig is beton terug als een toonaangevende constructief en design materiaal. Ruw, gekleurd, verrijkt met diverse vulstoffen, beton..
  € 6,95
  Prijs vanaf :
 • Wandpaneel vervaardigd uit beton voor een decoratieve afwerking op wanden. Concrete Archi heeft een rustieke uitstraling door de aanwezigheid van luchtbellen en grindnesten. Tegenwoordig is beton terug als een toonaangevende constructief en design materiaal. Ruw, gekleurd, verrijkt met diverse v..
  € 6,95
  Prijs vanaf :
 • Wandpaneel vervaardigd uit beton voor een decoratieve afwerking op wanden. Concrete Stone heeft een rustieke uitstraling met hier en daar kleine luchtbellen. Tegenwoordig is beton terug als een toonaangevende constructief en design materiaal. Ruw, gekleurd, verrijkt met diverse vulstoffen, beton..
  € 7,95
  Prijs vanaf :
 • Wandpaneel vervaardigd uit beton voor een decoratieve afwerking op wanden. Concrete Rock heeft een multicolor uitstraling met hier en daar kleine luchtbellen. Tegenwoordig is beton terug als een toonaangevende constructief en design materiaal. Ruw, gekleurd, verrijkt met diverse vulstoffen, beto..
  € 7,95
  Prijs vanaf :
 • Wandpaneel vervaardigd uit beton voor een decoratieve afwerking op wanden. Concrete Ironic heeft een roestachtige uitstraling met hier en daar kleine luchtbellen, verkrijgbaar in grijs en antraciet basis kleur. Tegenwoordig is beton terug als een toonaangevende constructief en design materiaal. ..
  € 8,95
  Prijs vanaf :